Kom till mig så gör vi en rehabplan!

År 2002 diplomerades och certifierades jag till Massageterapeut från Axelsons Gymnastiska Institut.  Här startade min resa och jag har sedan dess arbetat som kroppsterapeut. Med 20 år och över 20 000 behandlingstimmar, tillsammans med kontinuerlig påbyggnad av kompetens, har jag bidragit till många människors välmående.

Min vision - En kropp utan krämpor är en förmögenhet!

Min vision; att med mitt engagemang och kompetens arbeta för att dagligen hjälpa klienter till en kropp utan krämpor. Jag brinner för att uppnå bästa möjliga resultat och ge service till mina kunder. För att uppdatera mina kunskaper tar jag del av nya behandlingsmetoder och aktuell forskning. Jag kompromissar inte med kvalitet och patientsäkerhet.

Idag är jag verksam både i Stockholm och Västerås.

Du når mig och Massageterapeut Stockholm på
Telefon: 073 - 626 38 34
Öppettider: Mån - fre 08:00 - 18:00
Ring 073-626 38 34 för att boka tid första gången.
Epost: info@massageterapeutstockholm.se

Jag är försäkrad via Kroppsterapeuternas förbund och Nordic försäkring.